Tre hundar i skogen

Bild på styrelsen

Bildtext: Från Vänster: Veronica, Ninnie, Carin, Charlott, Börje & Karin

Ordförande

Ninnie Nisser: Bor i Bjurbäck utanför Mullsjö tillsammans med min man och två flatcoated retrievrar. En brun tik på drygt åtta år som heter Pebbles och en svart hane på drygt 9 veckor som heter Buster. Vi har haft flattar sedan 1983 och känner att rasen passar vår livsstil utmärkt. Glada och positiva hundar som fungerar i alla miljöer och sammanhang. Hundarna skall kunna hänga med oss och vi med dem i det dagliga livet och vi skall ha roligt tillsammans.  Vi tillbringar en hel del tid ute i naturen genom promenader och löpturer. Varje måndag kl 18:00 leder Pebbles och jag klubbens uppskattade HUNDPROMENADER där alla som vill är välkomna!

Främsta hundminnen genom åren: TEXAS blev VÄRLDSVINNARE i Dortmund 1983 (UTSTÄLLNING) TEXAS deltog på Cruft´s 2005 PEBBLES födde fram 9 underbara valpar hemma hos oss 2019.

Vice ordförande

Charlott Lundberg: Hundägare sedan drygt 20 år tillbaka -alltså nästan rookie inom ämnet, däremot har jag och mina hundar alltid tyckt vi gör saker väldigt bra och kan mycket tillsammans!
Min grundtanke med hundträning är att vi ska ha kul tillsammans som ekipage och hunden ska ha känslan av att vi leker när vi är på tävlingssammanhang -det är jag som förare som ser till att vi lyckas genom trygghet,samarbete och en uns av bestämmande.
I familjen har det funnits en rottweiler/vorstehr-blandning och fler Clumber Spaniel sedan innan och just nu förgyller en schäfer och en jaktcocker hemmet. Vi tränar allt från lydnad, IGP, fågeljakt till lite specialsök.
Vi ses!
/Charlott med schäfer Cobra och jaktcocker Uno

Sekreterare

Börje Rosell:Jag har varit medlem i klubben i 5år. Kom med i styrelsen 2021 och är nu klubbens sekreterare och är styrelsens kontakt med stugsektorn. Jag och min fru har två Whippets, Enzi 4år och Myra 1.5år. Vi har med våra hundar gått kurser i Agility och Nose Works. Deltar så ofta vi kan i måndags promenaderna. Enzi och Myra gillar att springa fort. Därför åker vi ganska ofta till en hundkapplöpningsbana där hundarna får utlopp för sin energi och lust att jaga låtsasharen.

Kassör

Just nu söker vi en kassör till vår styrelse, är du intresserad kontakta Ninnie Nisser.

Ledamot

Karin Bengtsson: Bor i Mullsjö sedan 5 år tillbaka, kommer från Falköping där jag var med i deras Brukshundsklubb och tränade då bland annat, agility och lydnad. De hundraser jag har haft är collie och dvärgschnauzer. När jag flyttade till Mullsjö började jag vara med på måndagspromenaderna och genom dem blev jag medlem i Mullsjö BK. Här har jag gått kursen Ordning och Reda, och hjälpt till i klubbstugans kök.

Linnea Andersson:

Carin Bender Falk: Stort hundintresse o gillar att göra saker tillsammans med mina hundar, såsom aktiviteter i skogen av olika slag mm. Jag är lycklig ägare till två underbara o roliga Labradoodlar Alexander o Hennessee

Ledamot suppleant

Madeleine Bromander: Jag har varit med i Mullsjö BK i 25 år. Har Belgisk vallhund Tervueren. Briza som är 4 år och lilla Flora som är 4 månader. Tränar bruks, rallylydnad, nosework och ställer även ut på utställningar. Älskar hundar.

Veronica Frohlund: Jag har varit medlem sedan 1994 då jag skaffade min första hund. En boxer. Föll pladask för rasen med dess glada, roliga påhitt & självständiga attityd. Vill du ha samarbete med en boxer, ja då får man kämpa lite, men väl värt besväret. Har tävlat i lydnad, bruks spår och de sista åren i IGP. Idag har jag en sprallig liten Jalla som ger mig skratt flera gånger varje dag. Är utbildad instruktör inom SBK.

Revisorer

Tomas Fransson:

Carin Höglund:

Revisorer Suppleant

Janet Bousset:

Per Andersson: Jag har bott i Mullsjö sedan 2011.
Medlem i Mullsjö Brukshundklubb sedan 2014, och stugsektoransvarig sedan 3år tillbaka.
Har en Black and Tan Australien Kelpie som tycker om att träna Nosework och spåra.
Bästa hundträningen är den som är i skogen tillsammmans med goa hundar och förare och god mat över elden.