SBK Logga Strömstad

SBK Västra Distriktet

Om klubben

Strömstads Brukshundklubb

01 nov 202301 nov 2023

Strömstads BrukshundklubbStrömstads Brukshundklubb

Vi har vår verksamhet på Erlandseröd, längst ner på Prästängens industriområde. Här finns vår klubbstuga, en stor apellplan och skogen ligger alldeles intill.

Vägbeskrivning: Erlandseröd 8

Apellplan med kodlås
Som medlem i Strömstads brukshundklubb är du välkommen att träna på apellplan när den inte är upptagen av kurs. Planen är inhägnad och grinden låst med ett kodlås. Nya medlemmar får koden genom att kontakta styrelsen. Koden byts regelbundet och information mailas då ut till alla som är medlemmar i klubben. Glöm alltså inte att ange en mailadress när medlemskapet tecknas. Är du medlem i en annan lokalklubb och vill träna hos oss kan du bli medlem i vår klubb mot en lägre avgift.

OBS Se till att hunden utfört sina behov innan ni går in på plan! Om olyckan ändå är framme – plocka upp efter din hund.

Materialbod
I en bod på apellplan finns material för bland annat rallylydnad, agility och hoopers. Låna gärna men ställ tillbaka allting efter avslutat träning.

Sommarvatten
Vatten finns under sommarhalvåret på klubbstugans gavel mot vägen. Vatten och toalett finns även inne i stugan.

Samarbete med Tanums brukshundsklubb
Som medlem i Strömstads brukshundklubb kan du delta i kurser och träningar även i Tanums brukshundklubb. Det omvända gäller förstås också, att medlemmar i Tanum har tillgång till våra kurser och träningar. För att få koden till respektive klubbs apellplan behövs dock ett aktivt medlemskap i den klubb där man vill träna.

Strömstads BK

Swish: 123 093 9728
Bankgiro: 5903-7135
Organisationsnummer: 855900-3184