Beställa mat

Tävlande, funktionärer och övriga besökare på Försvarsmaktsmästerskapet och SM för räddningshundar, den 23-25 augusti 2019 på Tånga Hed, kan beställa sin mat via formuläret på denna sida.

Observera att bokningen är per person. Ska du boka för ytterligare en person så gör du ytterligare en bokning i formuläret nedan.

Matserverig

Tävlande och reserver bjuds på kamratträffen. Frukost kommer att serveras i god tid före första start på lördagen och söndagen. Specialmat kan anges som önskemål i formuläret men vissa begränsningar finns för vad som kan ordnas.

Priser

Kamratträff fredag kväll: 65 kronor per person

3-rätters middag lördag kväll: 180 kronor per person

Frukost 2 dagar (lördag-söndag): 60 kronor, eller 30 kronor per frukost

Lunch 2 dagar (lördag-söndag): 160 kronor, eller 80 kronor per lunch

OBS! Önskar du t ex lunch söndag så betalar du bara 80 kronor. Skriv då också detta under övrigt att meddela i anmälningsformuläret.

Bokning

Automatisk bekräftelse på beställningen skickas via e-post. Frågor om en beställning när Brukshundklubbens kansli har semesterstängt hänvisas till pajen49[at]hotmail.com

Betalning

Du ansvarar själv för att räkna ihop den totala kostnaden för din beställda mat och betala senast den 5 augusti till bankgiro 5249-9373. Utebliven inbetalning innebär att beställningen stryks.

Upplysningar och kontakt

Upplysningar lämnas av:

Per-Arne Jadepalm, 0708-28 25 44 eller pajen49[at]hotmail.com

Varmt välkommen!