Härlig promenadväg längst vattnet

Platsen

21 apr 202221 apr 2022

Svenska BrukshundklubbenSvenska Brukshundklubben

Här hittar du allt du behöver veta om platsen där träningslägret kommer att hållas.

Skogshem och Wijk
Lidingö, Stockholm

Hustegavägen 1

Fruktbuffé

Bildtext: Fruktbuffé

Om hotellet

Motionsslingor för promenad och löpning (3 respektive 5 kilometer) ligger vid en vacker strandpromenad precis intill hotellet. Hotellet har en varm utomhuspool som kan användas året runt och om du vill kan du även ta ett dopp i havet. Om du vill träna dig själv innan du tränar hunden har hotellet två stycken inomhusgym samt ett härligt utomhusgym med hinderbana. Hotellets parkering är avgiftsfri.

Foto på ett hotellrum

Bildtext: Hotellrum

Vägbeskrivning

Med bil

Från Stockholms innerstad kör mot Värtahamnen, därefter över Lidingöbron, sväng av höger från bron mot ”Elfvik”. Fortsätt cirka 8 km på Norra Kungsvägen tills du ser skylten ”Skogshem & Wijk” ner till höger.

Kommunalt

Ta tunnelbanans linje 13 (röd linje) till Ropsten, byt till buss 204 mot Elfvik. Stig av vid busshållplats ”Furutorp (Wijk)”. Från hållplatsen är det ca 8-10 minuters promenad ner till Skogshem och Wijk.