Friskvårdsinstruktörer

SBK Instruktör Friskvård

Är du SBK instruktör och vill inrikta dig mot friskvård?

06 sep 202206 sep 2022

Svenska BrukshundklubbenSvenska Brukshundklubben

Vill du vara med vill vi ha din ansökan! Snabba ryck och lätta fötter alltså, och det är precis vad den här utbildningen handlar om. Med projektet "Upp och hoppa – sund med hund" hoppas Svenska Brukshundklubben kunna bidra till att vända den trend som visar på att den fysiska aktiviteten minskar och den psykiska ohälsan ökar hos människor idag.

Förkunskaper: SBK Instruktör eller motsvarande inom SBK.  Datorvana krävs då vissa uppgifter skickas in digitalt till kursledaren. God fysik på både blivande instruktör och egen hund.

Krav: För att kunna söka denna utbildning ska du ha rekommenderats av styrelsen i lokalklubben eller distrikt. Vara medlem i Svenska Brukshundklubben eller i någon av SKK länsklubb, specialklubb eller Sveriges Hundungdom och vara aktiv i klubbverksamheten.

Kostnad: 6000 kr inkl. lunch och middag (Specialkost gäller endast vegetarian, gluten, laktos eller allergier.)

Pågående utbildningar:
Inga pågående utbildningar under 2022.

Kommande friskvårdsinstruktörsutbildning på Väsby BK

Vi måste dessvärre meddela att vi inte kommer att kunna genomföra den planerade utbildningen i höst på Väsby BK. Det är för få anmälda till utbildningen.

Vi kommer att komma ut med nya datum under våren 2023, där ni har möjlighet att söka till.

Kursplan SBK Friskvårdsinstruktörsutbildning

Britta Agardh