Nedansiljans brukshundsklubb Dala-dubbeln
Nedansiljans brukshundsklubb Dala-dubbeln
Nedansiljans brukshundsklubb Dala-dubbeln

Dala-Dubbeln 27 augusti 2023

Nedansiljans Brukshundsklubb

Nedansiljans Brukshundsklubb bjuder in till

OFFICIELL UTSTÄLLNING (DALA-DUBBELN)

för SBK-raser söndagen den 27 augusti 2023

Plats: Nedansiljans BK

Domare: Nina Karlsdotter

Australian cattledog, Australian kelpie, Australian shepherd, Beauceron, Boxer, Dobermann, Hovawart, Rottweiler, Rysk svart terrier, Vostotjnoevropejskaja ovtjarka, Belgiska vallhundar, Berger picard, Bouvier des Ardennes, Bouvier des Flandres, Briard, Chodský pes, Collie kh+lh, Hollandse herdershond, Tysk schäferhund, Vit herdehund, Riesenschnauzer

(Reservation för domarändring)

OBS

På lördagen 26/8 2023 kommer Gagnef-Floda hålla sin officiella utställning i DALA-DUBBELN på sin klubb i Dala-Floda. Det är ca 6,5 mil mellan Rättvik och Dala-Floda. Så passa på att ställa på två utställningar i helgen!

Anmälan är inte öppen ännu

Blanketten hittar du längst ner i vänstra hörnet. Vart blanketten ska skickas kommer ut när anmälan är öppen.