Örebro BK i solen
Örebro BK i solen
Örebro BK i solen
SBK Logga Örebro BK

SBK Närkes Distrikt

Örebro Brukshundklubb

Välkommen hit, du och din hund!

Det finns stora träningsplaner, kurser och fina motionsstråk för er.

Örebro Brukshundklubb grundades 1947 och är belägen i natursköna Karlslund i utkanten av Örebro. Vi har drygt 350 medlemmar och vår verksamhet sköts av klubbens olika sektorer. På Örebro Brukshundklubb sysslar vi med en mängd olika hundsporter bland annat agility, lydnad, rallylydnad, spår och sök. Vi erbjuder ett stort antal kurser inom både vardagslydnad och tävling. Varmt välkommen till Örebro Brukshundklubb!

Torsdag den 18 juli, träning, öppen för alla. 17:30 – 21:00
Platsliggning 18.00
Platsliggning med skott 18.30

Vi förfogar över en stor appellplan med två fasta stegar, trähinder och bana för att träna framåtsändande. Det finns även en agilityplan med full hinderpark och du som tävlar IGP har tillgång till sex skjul och IGP-hinder. Vi har en klubbstuga med toaletter, kök och föreläsningssal som finns till förfogande för våra medlemmar.
På baksidan av klubben ligger Karslund motionsspår med fina rastningsslingor för den som vill gå både längre eller kortare sträckor. Grillplatser finns i närheten av området.
Här hittar du även Örebro hundungdom som har sin verksamhet hos oss. Är du under 25 och intresserad av aktiviteter med hund kika in på deras hemsida här.

Varmt välkommen till Örebro Brukshundklubb!

Kontakta oss

Mats Schiller
Ordförande
Mats Schiller
Ordförande
Flügger Färg
Flügger Färg

SBK Kalendern

  • Det finns inga event att visa

Nyfiken på vilka klubbar du har i din närhet?
Hitta din klubb

Våra samarbetspartners