Två kompisar på hundpromenad
Två kompisar på hundpromenad
Två kompisar på hundpromenad
Vällingby BK

SBK Stockholmsdistrikt

Våra Instruktörer

Vällingby Brukshundklubb

01 apr 202401 apr 2024

Vällingby BrukshundklubbVällingby Brukshundklubb

Vi är stolta att kunna erbjuda kurser med utbildade instruktörer med gedigna erfarenhet inom hundträning. Vi har kurser inom olika hundsporter från nybörjare till kurser med tävlingsinriktning, men också valpkurser och grundfärdighetskurser. Våra instruktörer, samt våra hjälpinstruktörer jobbar ideellt, precis som andra funktionärer inom klubben.

Lisa Holmberg

Pudel gör vacker tass

SBK Instruktör & Hoopers Instruktör

Lisa håller kurser inom valp- och vardagslydnad, hoopers, och rallylydnad.

Tillsammans med sina pudlar har hon tränar flera olika sporter, såsom rallylydnad, nosework, bruksspår, brukssök och agility. Lisa tävlar även i rallylydnad och nosework.

Sofia Badawi

Svart schäfer tränar specialsök med röd kong.

SBK Instruktör & SBK Specialsöksinstruktör

Sofia håller mest kurser inom specialsök, från nybörjare till tävlingsekipage, men ibland kan man hitta henne även på en valp- eller vardagslydnadskurs.

Sofia tävlar och tränar bruksspår och specialsök med sin schäfer, men har även tränat mycket tävlingslydnad och nosework. Hon är även en SBK avtalsinstruktör.

Emma Jansson

Sökträning med australian shepherd Linna.

SBK Instruktör

 
Emma är en av våra tävlingsledare och är TÄS-ansvarig, och tack vare hennes gedigna tävlingserfarenheter (t ex rapport-SM finns på meritlistan) håller hon oftast kurser inom just tävlingslydnad och bruks – från grundfärdighetskurser för nybörjare som satsar mot tävlingsbanor, till kurser för ekipage som redan har kommit en bit på vägen.

Emma tävlar inom tävlingslydnad och bruks (spår och rapport) med sina aussies.

Jonna Vulkko

Aussievalp Rio

Agilityinstruktör A1

Trots att Jonna är en agilityinstruktör, har hon sadlad om de senaste åren mot tävlingslydnad och kan hittas hålla kurser inom grundfärdigheter och fokus till ny blivande tävlingsekipage.

Med sin aussie tränar hon tävlingslydnad och bruks.

Ulrika Grönman

Schäfer leker med kongen

SBK Instruktör

Ulrika håller oftast kurser inom bruks (spår och sök), men även valp- och vardagslydnadskurser, samt olika typer av temakurser.

Just nu har hon ingen egen hund, men tillsammans med sin förra schäfer tränade och tävlade hon bland annat inom tävlingslydand och bruks.

Jan Eriksson

Aussie Linna har hittat en spårpinne.

SBK Instruktör & SBK Spårinstruktör

Janne håller kurser inom bruksspår, både för nybörjarekipage som vill komma igång med bruksspår tävlingsmässigt, men även mer äventyrliga kurser med nosarbete och inslag från räddningssök. Det är inte alls ovanligt att på hans kurser får ekipagen träna och jobba utifrån påhittade scenarion, såsom letar ”försvunna barn” eller ”jordbävning i Uppland”.

Tillsammans med sin lapsk vallhund har han varit aktiv inom räddningssök, och tränar bruksspår.

Petri Piironen

Hund håller korv på nosen

SBK Instruktör

Petri, som även är domare inom bruks, håller oftast kurser för tävlingsinriktade bruksekipage, både kurser inom spår och sök, men även grundfärdighets- och belöningsutvecklingskurser. 

Tillsammans tränar han med sina belgiska vallhundar både bruksspår, sök och tävlingslydnad.

Rebecca Eriksson

Pudel Arwen tränar sök

SBK Instruktör

Rebecca håller oftast kurser inom bruks (spår och sök) men även valp- och vardagslydnadskurser, rallylydnadskurser och "spring med hund".

Tillsammans med sin hollendse herdeshond och storpudel tränar och tävlar hon inom tävlingslydnad, bruks (sök & spår), rallylydnad och specialsök.