U can move
U can move
U can move

Agrias Hundpromenad

16 maj 202316 maj 2023

Svenska BrukshundklubbenSvenska Brukshundklubben

Missa inte Sveriges mest uppskattade hundpromenad på Djurgården!

Möt den härliga våren med årets mest uppskattade hundpromenad, Agria Hundpromenad, till förmån för hundar i behov av nya livslånga hem. Den 20 maj samlas alla hussar, mattar och hundar på Djurgården. Ju fler som hänger med, desto mer pengar till hundarna!

Ökat tryck på Hundstallet
Trycket på Hundstallet har ökat och i dagsläget kan de inte ta emot alla hundar som behöver hjälp. Varje månad ansöker runt 90 hundägare om hjälp för omplacering, men i dagsläget kan Hundstallet bara ta emot drygt hälften av hundarna. Hundstallet finns i Stockholm, Staffanstorp och Alingsås. 

Gör om fjolårets succé
Gör som 10 000 hundägare gjorde förra året, anmäl dig och din hund till Agrias hundpromenad och bidra till hundar i behov av nya hem. Förra året samlade hundpromenaden in nära 160 000 kronor. Det är gratis för alla hussar och mattar att delta i promenaden medan Agria skänker 10 kronor per deltagare till Hundstallet som hjälper hemlösa hundar - ju fler som promenerar, desto mer pengar blir det till hundarna.

Var och när?

Lördagen den 20 maj kl. 12.00-14.00

Plats: Sjöhistoriska Museet på Djurgården

Datum: 20 maj

Tid: kl 12.00-14.00

Konferencier: Sofia Rågenklint

Agria Hundpromenad i Stockholm håller till på Djurgården. På plats finns bland annat Hundstallet, Svenska Brukshundsklubben och Svenska Kennelklubben. Passa även på att träffa några av Agrias ambassadörer, som Anders Bagge och hundcoachen Fredrik Steen!

För hundar och hundägare som inte har möjlighet att delta i den fysiska promenaden finns också chansen att vara med i Agrias digitala promenad som pågår hela helgen den 20-21 maj på Facebook och Instagram.  Lägg ut en bild eller film om att du har gått Agria Hundpromenad och tagga inlägget med #agriahundpromenad. Läs mer och anmäl dig på agria.se.

Under samma helg går hundpromenaden även i Kalmar, Göteborg, Sundsvall och utanför Hörby.

Anmäl dig till Hundpromenade HÄR