Hundar som leker
Hundar som leker
Hundar som leker
SBK Skaraborg logotyp

Svenska Brukshundklubben

SBK Skaraborgs Distrikt

Välkommen till vår hemsida!

Skaraborgsdistriktet är ett av Svenska Brukshundklubbens 18 distrikt och består av 17 lokalklubbar i Västra Götaland och Jönköpings län.

Våra klubbar varierar i storlek och har mellan 50-300 medlemmar, tillsammans har klubbarna cirka 3000 medlemmar. Hitta din lokalklubb och bli medlem idag för ett roligare hundägande tillsammans med likasinnade. Är du nyfiken på vad som händer på de olika klubbarna i Skaraborgsdistriktet? Under "Våra lokalklubbar" nedan kan du söka fram alla klubbar som ingår i vårt distrikt och få information om vad som händer på respektive klubb!

Samlad dokumentation, Klicka Här!
Aktuell information i rådande SBK central situation
Samlad dokumentation fortsättning
Klicka Här!
Utvecklingsdag för tävlingslydnadsinstruktörer

Detta är en dag för dig som är SBK bruks/lydnadsinstruktör eller har motsvarande kunskaper och håller kurser i lydnad eller bruks för att få inspiration och nya idéer. Du som har ambition att tävla i framtiden och har ett intresse för lydnaden och brukset är också välkommen att anmäla.

Dagens innehåll är efter deltagarnas önskemål!

Instruktör för dagen: Kerstin Karlsson

Var? Hjo Brukshundklubb

När? Lördagen den 17/8 kl. 10.00-15.00

Kostnad? 300: - och då är mat och fika inkluderat

Anmälan? Anmäl dig senast den 15/8 via formuläret nedan. Betalning sker ihop med anmälan. Ange utbildning och namn på deltagare på inbetalningen som sker utan faktura av din klubb.

Utvecklingsdag

Har du deltagit på SM 2024?

Vill du ha in något på hemsidan?

Chiuaua som står på två ben

Om du vill ha in något på hemsidan, som t.ex. en nyhet, information eller ändra/lägga till något, kan du ta kontakt med distriktets webmaster. Kontaktuppgifter hittar du här. 

SBK Kalendern

Nyfiken på vilka klubbar du har i din närhet?
Hitta din klubb

Våra samarbetspartners