Shiba som hoppar över det täckta hopphindret
Shiba som hoppar över det täckta hopphindret
Shiba som hoppar över det täckta hopphindret

Anmälningsvillkor

18 aug 202318 aug 2023

Svenska BrukshundklubbenSvenska Brukshundklubben

Här finns mer information om hur anmälningsvillkoren till lägret ser ut.

Val av grupp

Grupperna kommer vara blandade, så att några av deltagarna i varje grupp är under 25 år och några är över 25 år.
Vid anmälan väljer du en gren som förstahandsval. Ange också i vilken ordning du kan tänka dig att träna de andra sporterna. Vi kan inte garantera att du får ditt förstahandsval.
Tilldelning av platserna i respektive grupp kommer att ske enligt principen först till kvarn. Den som först anmäler via formuläret och betalar sin deltagaravgift får plats i träningsgruppen först. Med andra ord kommer du ganska snart efter att din anmälan är betald få reda på vilken gren du kommer att träna under lägret.
I de fall där man endast kan tänka sig att träna en eller kanske två av de grenar som erbjuds går det att stå som reserv till dessa grenar om grupperna är fulla.

Krav

Löptikar kommer inte kunna delta på lägret. I det fall din tik löper är du välkommen att delta med en annan hund alternativt få pengarna tillbaka mot uppvisande av löpintyg.
Föraren ska vara minst 16 år, ingen övre åldersgräns finns.
Föraren ska vara medlem i Sveriges Hundungdom (om man är 16-25 år) eller Svenska Brukshundklubben (om man är 26 år eller äldre).

Anmälan

Anmälan är giltig först när betalningen inkommit. Vid många anmälda kommer de först inkomna anmälningarna (ifyllt formulär samt inbetald deltagaravgift) att få plats, därefter upprättas en reservlista.
Anmälan är bindande, vilket innebär att anmälningsavgift enbart återbetalas mot uppvisande av läkarintyg/veterinärintyg/löpintyg. Detta ska vara respektive kansli tillhanda senast 10 dagar efter lägret.

Sista anmälningsdag

Sista dag att anmäla sig och betala är den 13 juli.