Träning Rallylydnad
Logotyp Visby BK Blågul trsp

SBK Gotlandsdistriktet

Träna på Visby BK

Vid vår klubbstuga vid "Nunnesiken" strax söder om Visby finns tre träningsplaner och alla medlemmar i någon lokalklubb av SBK (Svenska Brukshundklubben) är välkomna att träna på dessa. Kom gärna och testa! Gillar du vår klubb så är du hjärtligt välkommen att också bli medlem i Visby BK och få tillgång till träningsmaterial! Här på sidan hittar du lite som är bra att veta vid träning här:

När vi har kurser igång behöver hänsyn tas och man kanske behöver undvika att vara på vissa delar av området. Vid tävling ska inte privat träning bedrivas alls på planerna. Vill man se om någon sådan aktivitet pågår - kolla aktivitetskalendern på hemsidan. Oftast går det att lösa så alla ändå kan få plats. Känner du dig osäker på var du kan vara, så dra dig inte för att fråga oss som är här! Vi har alla varit nya på klubben och tycker det är kul med nya intresserade!