Svensk fana

SM för tjänstehundar

Mästerskap för patrullhundar och räddningshundar

01 jun 202201 jun 2022

Svenska BrukshundklubbenSvenska Brukshundklubben

Samlingsplats för våra SM för räddningshundar och Försvarsmaktsmästerskap för patrullhundar.

Mästerskap 2022

Försvarsmaktsmästerskap (FMM) för patrullhundar

Den 19-21 augusti 2022 arrangerar Upplands distrikt Försvarsmaktsmästerskapet för patrullhundar på Marma skjutfält.  Anmälan görs direkt i ett formulär på hemsidan som du hittar längst ner på denna sida. Sista anmälningsdag är den 20 juni. Anmälningsavgiften ska betalas till SBK Upplandsdistriktets plusgiro 63 34 63-5 senast den 20 juni. Den tävlande ansvarar för att avgiften är betald i tid även om distriktet betalar.

Arrangörer av DM ska skicka resultatlistor och protokoll till förbundskansliets tjänstehundsavdelning via e-post senast den 20 juni. Se även information om mästerskapet på www.tjh-masterskap.se.

SM för räddningshundar

Den 16-18 september arrangeras SM för räddningshundar av Upplands och Stockholms distrikt. Anmälan görs direkt i ett formulär på hemsidan som du hittar längst ner på denna sida. Sista anmälningsdag är den 15 juli. Anmälningsavgiften ska betalas till SBK Upplandsdistriktets plusgiro 63 34 63-5 senast den 15 juli. Den tävlande ansvarar för att avgiften är betald i tid även om distriktet betalar. Se även information om mästerskapet på www.tjh-masterskap.se.

Förbundskansli
Tjänstehund

Tidigare mästerskap

Resultat från tidigare mästerskap finns på www.tjh-masterskap.se