Svensk fana
Svensk fana
Svensk fana

Arrangör mästerskap

Arrangör av DM, SM och FMM

29 mar 202229 mar 2022

Svenska BrukshundklubbenSvenska Brukshundklubben

Information till arrangör av Svenska Brukshundklubbens tjänstehundsmästerskap.

Roligt arrangemang

Att arrangera ett Försvarsmaktsmästerskap (FMM) eller distriktsmästerskap (DM) för patrullhundar eller svenskt mästerskap (SM) för räddningshundar är en möjlighet att få använda sin kreativitet och sina kontakter för att göra ett kul arrangemang!

Mer information

Kontakta förbundskansliets tjänstehundsavdelning om din klubb eller distrikt är intresserad av att vara arrangör av ett Försvarsmaktsmästerskap för patrullhundar eller ett SM för räddningshundar.

 

Kontakta också gärna föregående års arrangör för mer information och bra tips.

Checklista

När ett distrikt eller en klubb har åtagit sig att arrangera ett Försvarsmaktsmästerskap för patrullhundar eller ett SM för räddningshundar skickar kansliet en checklista med allt som ska göras.

Distriksmästerskap

Efter genomfört DM för patrullhundar ska arrangören skicka alla protokoll och resultatlista till Svenska Brukshundklubbens förbundskansli. Resultatlistan måste vara underskriven men behöver inte vara i original och kan med fördel skannas och mailas till förbundskansliets tjänstehundsavdelning. Om pappren skickas med vanlig post så rekommenderas att de först kopieras. Protokoll och resultatlista ska vara kansliet tillhanda senast sista dagen för anmälan till FMM. Om arrangör av DM bjuder in fler distrikt att delta så ska en resultatlista skrivas för respektive distrikt som deltar.

Kontakt förbundskansliets tjänstehundsavdelning

Förbundskansli
Tjänstehund