Fotograf: Nils-Petter Nilsson

Fortsättningsläger

12 sep 202212 sep 2022

Svenska BrukshundklubbenSvenska Brukshundklubben

Ett läger för dig som har gått steg 1 och vill fortsätta utvecklas inom tjänstehund.

Fortsättning

För dig som har genomfört Ungdomsläger Patrullhund Steg 1 och vill fortsätta utvecklas inom både tjänstehund och det militära så är detta fortsättningsläger något för dig.

Knyt kontakter

Här kommer du få en möjlighet att knyta kontakt med likasinnade från samma distrikt, återkoppla från Ungdomsläger Patrullhund Steg 1, arbeta vidare på dressyren samt få verktygen att ta dig vidare i verksamheten.

Delta flera gånger

Regionalt ungdomsläger får du genomföra obegränsat antal gånger då vi hoppas på stor kompetensöverföring er ungdomar emellan.

Lägret genomförs med egen hund.

Krav för att delta

• Genomfört Ungdomsläger Patrullhund steg 1.
  • Du ska fylla minst 15 år eller som mest 20 år under året.
  • Du ska vara medlem hos Svenska Brukshundklubben eller Sveriges Hundungdom.
  • Din hund ska vara minst 12 månader vid kursstart, fullt frisk och i god form för att orka med. Den ska också vara försäkrad samt vaccinerad enligt Svenska Kennelklubbens bestämmelser.

Nästa läger

• Vecka 44 år 2022 (torsdag-söndag i höstlovsveckan) på Marma som ligger mellan Gävle och Uppsala

Anmälan

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan, tryck på den blåa knappen för att få fram formuläret. Sista anmälningsdag är 28 september.

Kontakt på förbundskansliet

Frida Svemer