Min profil Membersite

Min profil

03 jun 202203 jun 2022

Svenska BrukshundklubbenSvenska Brukshundklubben

Via Min profil i Membersite kan du som redan är medlem se dina personuppgifter, medlemskap, betala medlemsavgiften och teckna ytterligare medlemskap.

Min profil i Membersite
Logga in på min profil

Som medlem kan du logga in och se dina kontaktuppgifter under "Min profil". Du ser dina medlemskap via "Medlemskap – Mina medlemskap" och eventuella familjemedlemmar via "Min familj".

Du kan också teckna ytterligare ordinarie medlemskap. Under "Mina fakturor" ser du dina eventuella aviserade medlemsavgifter och kan betala dem med Swish eller kort. Läs mer om betalning av medlemskap här.

Med BankID

Med BankID behöver du inte komma ihåg ditt lösenord utan loggar snabbt in till din profil i medlemssystemet.

Logga in första gången med e-post och lösenord

Första gången du loggar in klickar du på "Glömt lösenord" och följer sedan instruktionerna under "Glömt lösenord" nedan.

Glömt lösenordet

Om du glömt ditt lösenord klickar du på "Glömt lösenord" och fyller i uppgifterna som efterfrågas så kommer instruktioner till din e-postadress (adressen du ombeds att ange måste stämma överens med den adress som finns angiven i medlemssystemet).

Kan inte logga in/får inget lösenord

Har du samma e-postadress som någon annan i t ex din familj registrerad i medlemssystemet kan ni inte logga in på Membersite. Då behöver du mejla medlemsavdelningen och be dem att byta e-postadress åt dig.

Ni kan vara flera som har samma mejladress om ni istället väljer att logga in med BankID.

Medlemskort/visa att du är medlem

I Membersite finns inga medlemskort som vi tidigare haft i det förra medlemssystemet. Har du fortfarande ett giltigt medlemskort kan du visa upp det. I vårt nya medlemssystem visar du upp ditt medlemskap via "Mina medlemskap" eller "Mina fakturor". Det går också bra att ta ett foto/skärmdump på dina medlemskap eller dina betalda fakturor.

Mina medlemskap

"Mina medlemskap" hittar du genom att logga in på Membersite (se instruktion ovan) och gå till vänstermenyn där du trycker på "Medlemskap" och sedan "Mina medlemskap".

Då kommer dina aktuella nuvarande medlemskap upp överst och under dem ser du dina eventuella tidigare medlemskap.

Aktuella medlemskap har inget slutdatum inlagt, det har däremot de tidigare medlemskapen.

Mina fakturor

Dina betalda fakturor hittar du genom att logga in på Membersite (se instruktion ovan) och gå till vänstermenyn där du trycker på "Mina fakturor". Under "Mina fakturor" syns klubb, start- och slutdatum för perioden som du betalat.